Unde ar putea evolua Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (22 de ani) își încheie contractul cu PSG la finalul acestui sezon și va pleca de la gruparea pariziană în vară.
Deși la un moment dat transferul său la Real Madrid părea ca și făcut, campionul mondial din 2018 nu mai este atât de atras de proiectul clubului de pe Bernabeu. Sports Illustrated scrie că francezului nu-i place stilul de joc pe care madrilenii îl au sub comanda lui Carlo Ancelotti și că ar prefera un joc mult mai ofensiv. Tocmai de aceea, Liverpool este o variantă luată serios în calcul de Mbappe, care este un fan al lui Jurgen Klopp.
 Managerul german și-a manifestat și el admirația față de tânărul atacant, iar gruparea de pe Anfield a mai avut tentative de a-l transfera pe fotbalistul cotat de transfermarkt.com la 180 de milioane de euro.
 Conform celor de la Canal +, Klopp a luat legătura cu apropiați ai jucătorului pentru a tatona terenul, încă din iarna trecută. Mbappe este un mare admirator al managerului german și ar fi încântat să evolueze sub comanda sa. Fotbalul propus de Klopp este pe gustul francezului, care crede că acest stil îl avantajează și îi pune în valoare calitățile. 
 Pe lângă Jurgen Klopp, Liverpool mai are un motiv important să creadă că îl va transfera pe Kylian Mbappe în vară, când va deveni liber de contract. Avantajul lui Liverpool în cursa cu Real Madrid pentru semnătura lui Kylian Mbappe. Factorul care ar putea duce la transferul lui Kylian Mbappe la echipa lui Jurgen Klopp, și nu la Real Madrid, este gigantul american Nike.
foto: https://sportsbeezer.com/
detalii pe digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *