Popești-Leordeni: Primăria a înghesuit 20 de coșuri de gunoi în 30 de metri

Foto: libertatea.ro

În centrul orașului Popești-Leordeni, aflat la marginea Bucureștiului, autoritățile au înghesuit 20 de coșuri de gunoi, punând câte două și în foișoare. În schimb, pe majoritatea trotuarelor coșurile lipsesc cu desăvârșire ori apar, rar, la câte un colț de stradă.

Pe șoseaua Olteniței din Popești-Leordeni găsești greu un coș de gunoi. Dacă vii la pas din București, unde tramvaiul 1 te lasă chiar în buza intrării în localitatea lipită de Capitală, o să stai ceva cu sticla sau ambalajul de care vrei să te descotorosești.

Găsești greu un coș de gunoi, în general la colțuri de stradă. Și-apoi, în 15 minute, când ajungi în centrul localității, apar părculețele de pe partea stângă. Pline de coșuri de gunoi!

Recordul îl are ultimul. Astfel, între cele două foișoare de la capăt, pe o distanță de circa 30-31 de metri, sunt înghesuite 20 de coșuri de gunoi. 4 dintre ele, câte două de căciulă, sunt în câte un foișor. Restul sunt puse lângă fiecare bancă. Îngrămădeala vine în circa 300 de metri pătrați.

Citeşte întreaga ştire aici: În Popești-Leordeni, Primăria a înghesuit 20 de coșuri de gunoi în 30 de metri, dar nu a pus aproape niciunul pe străzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *