Emisiunea Drumurile Noastre B1 TV-AFER-Soți, surori, cumnați și copii se află unii în subordinea celorlalți, Răspuns halucinant al șefilor AFER

Se apropie sfârșitul anului 2020 și cum bine am observat în anii anteriori, începe batalia pentru inaugurarea km de autostrada pentru a face totalul “mareț” cu care sa se laude fiecare guvern care trece pe la Palatul Victoria.


Începe concursul promisiunilor privind tăierea panglicilor pentru sute și mii de km de autostradă în următorii patru ani. Dacă în urmă cu patru ani aveam 3.000 km de autostradă promisi în următorii 10 ani, doar 200 fiind realizati din 2016 până astăzi, guvernanții sunt mai ponderați, spun că vor finaliza aproximativ 1000 km de șosea la patru benzi pana in anul 2024. Mai exact 969 km de autostradă și drumuri expres, vorbim despre autostrada A7 Ploiești-Buzău- Focșani-Bacău-Pașcani, o porțiune din Autostrada Transilvania, 43 km din Sibiu-Pitești, 100 km din Centura Capitalei.

După 10 zile de așteptare am primit răspuns de la Autoritatea Feroviară Română, instituție care gestionează 24 de accidente feroviare numai în 2020. Băieții din AFER s-au gândit să ne răspundă la următoarele întrebări
Câți salariați sunt și pensionari și angajati și, mai ales, câți din aceștia sunt în în funcții de conducere?
Câți salariați/ce funcții iau spor de consemn și cum a fost acordat acesta doar pe baza unei simple cereri? Câți angajați sunt soț, soție, frate, fiu, fiica și ce relații de subordonare există între aceștia?
Câți șefi cu delegație existaă în AFER și care au fost motivele acestor numiri? A

Invitati.
Lucian Sova-deputat, fost ministru al Transporturilor
Alexandru Lancuzov-Jurnalist Radio România Actualități
Mircea Valentin-avocat, fost Șef al Corpului de Control al Guvernului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *