Posibile noi restricții în Capitală

O nouă ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență București are loc la această oră, fiind de așteptat ca autoritățile să impună noi restricții în Capitală, precum închiderea sălilor de jocuri de noroc.

Reamintim că marți seară autoritățile au decis ca începând de astăzi în Capitală să se închidă restaurantele, cafenelele, teatrele, cinematografele, sălile de spectacole și saloanele în care se organizează evenimente, dar nu și „păcănelele”. De asemenea, este obligatorie purtarea măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul școlilor.

Ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență București este în desfășurare la această oră, iar la finalul acesteia prefectul Capitalei, Gheorghe Cojan, va anunța noile decizii.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a afirmat marți seară, la TVR, că, deși Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență nu a inclus în restricțiile din Capitală și sălile de jocuri de noroc, situația va fi rectificată.

„Vor mai fi completări la hotărârea Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, pentru că Hotărârea de Guvern care prevede măsuri obligatorii prevede anumite acțiuni. Printre aceste acțiuni sunt și sălile de jocuri de noroc, din ce știu eu. Dacă nu au fost incluse, vor fi incluse, pentru că au fost prevăzute în Hotărârea de Guvern și este obligatorie închiderea lor”, spunea Raed Arafat.

Deciziile luate marți seară de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă pe hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *