Marea Lojă Națională din România – Caravana umanitară pentru sprijinirea spitalelor din județul Suceava

Marea Lojă Națională din România a organizat prin voluntarii săi inimoși o Caravana umanitară pentru sprijinirea spitalelor din județul Suceava.

Acțiunea caritabilă s-a materializat în livrarea în cursul zilei de vineri, 3 aprilie, a unei cantități apreciabile de cutii cu măști de protecție, combinezoane speciale pentru protecție, vizete, mănuși, botoși, dezinfectant, produse de curățenie, alimente, etc., pentru Spitalul Județean Suceava, Spitalul de Psihiatrie Cronici din Siret și Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc.

Aceleași tipuri de produse au fost donate și pentru medici de familie și lucrători din Poliția Rurala din zonele Vama, Moldovița, Vatra Dornei.

Totodată, și la Poliția Municipiului Suceava si la Poliția Municipiului Rădăuți au fost donate materiale de protecție pentru agenții care ies în teren și se expun la riscuri în activitatea lor curentă.

Marea Lojă Națională din România, prin programul „Masoneria Română pentru România” lansat de Marele Maestru, prof. univ. dr. Radu Balanescu, va continua acțiunile caritabile în zonele și domeniile cu nevoi speciale.

SURSA: suceavalive.ro; mlnr.xyz; Programul „Masoneria Română pentru România” (2010), București, Marea Lojă Națională din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *