Incendiu în penitenciarul lui Dragnea

Potrivit unui anunț al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un incendiu a izbucnit în zona de spital a Penitenciarului Rahova, iar patru gardieni și un deținut au fost transportați la Spitalul Floreasca pentru că au fost expuși la fum.

Echipajele ISU s-au deplasat la fața locului, însă focul era deja stins, relatează Mediafax. Primele indicii arată că focul ar fi pornit de la o saltea, iar în camera respectivă se aflau trei deținuți, arată ISU.

Aceeași sursă precizează că patru gardieni și un deținut au fost transportați la Spitalul Floreasca pentru că au fost expuși la fum.
Potrivit unor surse din ANP, focul a izbucnit într-o secție dedicată consumatorilor de droguri, iar câțiva deținuți ar fi dat foc mai multor obiecte din camera respectivă. Reprezentanții ANP anunță că secţia penitenciarului-spital a fost evacuată, restul deţinuţilor nefiind afectaţi de incident.

„Sâmbătă, 09.11.2019, 3 deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital BucureştiRahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol”, informează ANP printr-un comunicat de presă.

4 poliţişti de penitenciar au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol, mai arată sursa citată. hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *