Un celebru cântăreț internațional se plânge de lipsa celei mai așteptate autostrăzi din România

Celebrul cântăreț irlandez Ronan Keating, fost component al grupului Boyzone, a susținut sâmbătă seara la Brașov un recital de 50 de minute pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019, încântând audiența cu celebrele sale hituri, dar vorbind totodată la superlativ despre frumusețea peisajelor din România, conform digi24.ro.

El le-a mărturisit spectatorilor că a avut parte în cursul zilei, în drum către Brașov, de o experiență care l-a făcut să-i fie foarte teamă. Și asta, pentru că, după ce a aflat că membrii orchestrei sale au făcut patru ore și jumătate cu mașina de la București până la Brașov, a decis să ia un avion.

„Băieții din banda mea au venit aici ieri (vineri – n.r.), dar le-a luat patru ore și jumătate să vină cu mașina de la București, așa că eu am zis: N-o să fac asta! Am închiriat un avion și am zburat azi, mi-a luat doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-aș fi imaginat. Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților”, a mărturisit Ronan Keating, la mijlocul recitalului său.  „E magnific, e frumos, dar mie mi-a fost atât de frică!”, a adăugat el.

„Am avut însă un pilot foarte abil, umitor și m-a dus într-un tur. Dar la un moment dat, a decis să încline avionul într-o parte ca eu să pot privi mai bine munții”, a povestit Ronan Keating. „N-a fost o idee bună!”, a continuat el râzând. „Dar iată-mă aici, teafăr și nevătămat!”, a mai spus Keating înainte de a încheia cu o glumă: „Aveți cu adevărat o țară frumoasă, e magnifică, am fost încântat să o văd din văzduh azi!”, a afirmat el, completând apoi: „… Am avut ochii închiși aproape tot timpul zborului!”

Fost component al legendarei trupe din anii ’90 Boyzone, căreia i s-a alăturat când avea 16 ani, Ronan Keating a vândut peste 25 de milioane de discuri și are opt albume pe locul 1 în topurile din Marea Britanie.

detalii pe digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *