Rareș Bogdan 98% încredere

Europarlamentarul Rareș Bogdan, a fost ales prim-vicepreşedinte al PNL la Consiliul Naţional al partidului cu o majoritate copleșitoare: 98%

Acesta a transmis un mesaj emoționant și entuziasmant celor care i-au acordat încredera lor:

„Vă mulțumesc pentru încurajări, voi sunteți mare parte din sursa mea de energie! Chiar și atunci când sunteți critici, simt că o faceți având dorința de a pune o lupă sinceră pe realități care, uneori, ne sfâșie pe toți. M-am inspirat adesea din ideile dumneavoastră, am folosit argumentele inteligente și vă mulțumesc tuturor! Aș dori să vă strâng mâna! În sufletul meu o fac adesea… realitatea e finită, noroc că ne putem imagina lumi în care ne putem bucura cu toții de ceea ce suntem și, mai ales, de ceea ce ne dorim și suntem convinși că vom avea!

Oameni buni, am avut satisfacții enorme ca ziarist. Recent, însă, am înțeles că puterea pe care ți-o dau oamenii în momentul când te votează este de o noblețe copleșitoare. Te responsabilizează, te mobilizează, te obligă, te maturizează.

Câteva cuvinte pentru colegii liberali: Vă mulțumesc pentru încredere! 2719 voturi (vot secret!!), adica 98% din totalul voturilor exprimate reprezintă pentru mine momentul unui angajament solemn în fața dumneavoastră!
M-ați primit cu încredere, mi-ați întins mâna. Dar mai presus decât orice, ați luptat ca nimeni alții în campania dură prin care am trecut. Ați pus mai presus de viața de zi cu zi, de familia dumneavoastră, bătălia teribilă pe care trebuia să o câștigăm.
Și am câștigat! Victoria enormă a PNL vi se datorează! Eu personal vă mulțumesc și mă înclin în fața efortului dumneavoastră! Fără acesta, scorul istoric al PNL nu ar fi fost posibil.
Visez o lume în care tânăra generație își găsește ancora națională alături de maturi, a căror experiență este de diamant!
Partidul Național Liberal poate uni toate energiile utile României. Avem forța de a uni inteligența exuberantă a tinerilor cu experiența maturilor pentru a obține o renaștere națională. Noi nu întoarcem spatele pensionarilor, nu-i aruncăm la coș, nu ne prefacem că ne pasă! Putem pune la aceeași masă, într-un forum cinstit, pe toți cei care sunt originali, harnici și competenți, dar mai ales patrioți.
Avem toate ingredientele. Avem înaintași care au modernizat România. ADN-ul PNL conține succesul, reforma, unitatea națională. Nouă nu ne trebuie certificate de patrioți, deoarece ne curge țara prin vene. Iar țara, acum, are nevoie de un restart de proporții. O vom face noi!
Iată planul:

  1. Câștigăm, alături de domnul Klaus Iohannis, alegerile prezidențiale
  2. Câștigăm alegerile locale
  3. Câștigăm alegerile parlamentare.

Niciodată, PNL nu a fost mai puternic. Nu vom rata momentul nostru astral, așa cum, în urmă cu 100 de ani, nici înaintașii noștrii nu au făcut-o.
Avem soluții pentru economie, pentru educație, pentru sănătate, pentru capitalul românesc.
Noi nu suntem un experiment, ci vocea tuturor românilor onești care îmbină tradiția cu ideile moderne.
Putem fi coloana vertebrală a progresului României. Nu vom face niciun pas înapoi până când românii, oriunde ar trăi, nu vor recăpăta speranța în viitorul țării lor.
Avem o datorie față de 5 milioane de români alungați de acasă în patrii de împrumut.
Avem o datorie față de copiii noștri care ne întreabă de ce nu plecăm!
Iată de ce nu plecăm: avem o misiune de luptă, iar pe-al nostru steag e scris iubire. Iubirea pentru această țară, pe care nu o putem abandona în mâinile unor clanuri.
Datorită valorilor nostre, nu abandonăm țara în mâinie celor care o vor săracă, subdezvoltată, bolnavă, needucată. Nu negociem cu teroriștii politici, nu negociem cu PSD! Nu tranzacționăm Justiția!
Vom face din PNL torța olimpică a României!

Cu Dumnezeu înainte!”

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *