Liviu Dragnea anunță refacerea aprozarelor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ar trebui refăcută rețeaua de aprozare, astfel încât românii nu să nu mai fie obligați să mănănce „toate E-urile”.

„Am intrat în Uniunea Europeană, foarte bine, dar nu suntem obligați să mâncăm absolut toate e-urile, adică de ce am fi obligați? Poate reușim să facem ca produsele agricole să se prelucreze mai mult în România, că noi suntem într-o situație foarte frumoasă, se recoltează grâul și cum se întoarce grâul nostru? Napolitane, biscuiți, pâine congelată. Noi luăm pe grău atât și plătim atât când vine napolitana atât. Noi nu mai suntem în stare să facem napolitane, că suntem proști? Adică suntem leneși, nici vorbă, leneșul e Iohannis, nu noi”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a mai declarat că urmează să se înființeze foarte curând Fondul suveran de investiții și Casa Română de Comerț.

„Urmează să se înființeze foarte curând Fondul suveran de investiții și Casa Română de Comerț, să reușim și noi să fim siguri ca atunci când un copil mușcă dintr-un măr, să fie curat, e exagerat că ne dorim lucrul ăsta? Sau când cumpărăm o roșie de la magazin să aibă gustul ăla de roșie și mirosul de roșie, să fim siguri că brânza pe care o cumpărăm de afară are și lapte în ea”, a declarat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *