Dragoș Titea, secretar de stat Ministerul Transporturilor: “Acest buget este foarte echilibrat, construit pe realitățile anilor precedenți”

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea a declarat că proiectul bugetului de stat pe anul 2019 a fost în cadrul ședinței de Guvern, iar Ministerul Transporturilor a primit cel mai mare buget pentru investiții, din ultimii 20 de ani.

Dragoș Titea, secretar executiv PSD Maramureș, subliniază că bugetul MT din acest an este unul echilibrat. S-au purtat discuții ample pentru ca cifrele de buget din 2019 să ajute la susținerea și finalizarea mai multor investiții din domeniul transporturilor. “Acest buget este foarte echilibrat, construit pe realitățile anilor precedenți și cu proiecții profesioniste până în 2022, propuse și realizate de profesioniști. Sunt proiecte pentru români și pentru România, pe care PSD și le-a asumat prin programul de guvernare și pe care le va duce la îndeplinire! Perioada 2019-2020 va fi una în care vom miza pe creșterea investițiilor, atât cele finanțate din buget sau prin accelerarea absorbției de fonduri europene, cât și prin stimularea investițiilor private”, declară secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *