Rareş Bogdan îl acuză pe Ludovic Orban de lipsă de democraţie

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan îl acuză pe Ludovic Orban că nu a consultat partidul cu privire la șefia TVR, venind cu un candidat interimar (Ramona Săseanu) pe care l-a prezentat drept „dușmanul Olguței Vasilescu”, fără să existe o concurență între mai multe nume din care liberalii să aleagă.

Rareş Bogdan îl critică pe Ludovic Orban pentru numirea la şefia TVR: „Această decizie face parte din lipsa de democraţie internă din PNL”
Rareş Bogdan susţine că numirea Ramonei Săseanu, fără să existe concurenţă, doar pe baza faptului că a fost prezentată ca duşman al familiei Vasilescu-Manda, este o dovadă a lipsei de democraţie internă din PNL.
„Îi doresc succes Ramonei. Cred că și această decizie face parte din lipsa de democrație internă din cadrul PNL. Dacă era cu adevărat o decizie a partidului, poate existau mai multe propuneri. Nu vreau să comentez, nu știu competențele Ramonei Săseanu, nu vreau să fac procese de intenție nimănui.

Dar cred că era un moment în care PNL putea să se deschidă și mai mult spre zona intelectualității, propunând o mare personalitate a vieții publice, din zona culturală, din zona societății civile sau din zona de presă. A ratat această posibilitate, să sperăm că alegerea făcută nu va fi una de rău augur, ci va fi una care va confirma”, a declarat Rareș Bogdan pentru Libertatea.

detalii pe romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version